strict warning: Only variables should be passed by reference in /home/tkwer3/public_html/modules/book/book.module on line 559.

Beloften

Onze beloften worden getraind door Britt, Jana, Noor en Luka. Hierbij wat meer uitleg over onze beloftenwerking en de afspraken die gelden voor deze groep:
Wie zijn de beloften?
De groep ‘Beloften’ is een talentvolle groep kinderen binnen TK Werchter die zich vooral bezig houdt met het aanleren van basisvaardigheden en voorbereidingen gericht op het turnen in competitie. We willen gymnasten de kans geven om meerdere keren per week te turnen en dit op een hoger, uitdagender niveau. De trainingen zijn een specifieke voorbereiding voor Acro-gymnasten.
Op woensdag wordt er getraind van 17:00 tot 18:30.Vervolgens wordt er op donderdag getraind van 17:30-20:00.Ten slotte wordt er ook op zaterdag getraind van 13:00 tot 15:00.
De beloften trainen ook tijdens schoolvakanties (behalve juli en augustus) en op “feestdagen” (uitzondering kerstavond, Kerstmis, oudjaar, Nieuwjaar). Indien een training niet doorgaat, krijgen de gymnasten een briefje mee of wordt er een mail rondgestuurd. 
 
Belangrijke afspraken
-        Zorg ervoor dat je elke les op tijd bent, ongeveer 5 minuutjes voor de les begint
-        Kom in turnkledij met je haar vast
-        Voor de beloften zijn aanwezigheden zeer belangrijk, deze worden dan ook bijgehouden. Er wordt verwacht dat je  3 keer per week komt turnen, en indien het echt niet lukt of je komt later: verwittig één van je trainers zodat zij de lessen goed kunnen voorbereiden
 -        Wat natuurlijk vanzelfsprekend is: We verwachten van de beloften elke training een volledige inzet. Hiermee bedoelen we dan vooral enthousiasme, spanning, afwerking en respect voor de trainers, de toestellen en de andere gymnasten.
 
Hoe wordt deze selectiegroep geëvalueerd?
De trainers van de beloften selecteren de gymnasten die in de beloften mogen mee trainen.
De trainingen worden ondersteund door evaluaties. De gymnasten worden 1 keer per maand getest (meestal laatste zaterdag van de maand) en ze krijgen hun evaluatie nadien mee naar huis zodat de progressie te volgen zal kunnen zijn. De beloften worden elk jaar opnieuw geëvalueerd en geselecteerd.
 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer