Blog van Acro

Start van het wedstrijdseizoen

Eerst en vooral nog aan al onze leden, supporters en sympathisanten onze beste wensen voor een sportief 2018. Het wedstrijdseizoen voor onze acrogymnasten is ondertussen ook van start gegaan. Na een schitterende prestatie van alle teams in de Trofee Vlaams-Brabant (met podium plaatsen voor alle gymnasten) was het op 13/1 de eerste provinciale voorronde voor onze I-gymnasten.

Op zoek naar beloftevolle onderpartners Acro

Open Acro TrainingVoor de acro competitie groep zijn we nog op zoek naar gemotiveerde onderpartners voor de A beloften (11-16 jaar, geboren 2007 tot 2002)

Er is een open training op:

Woensdag 31 mei van 18u tot 19u30

Zaterdag 3 juni van 15u tot 16u30

8ste plaats voor Liesbeth, Stephanie en Tiska op Coupe KBT

Op de coupe KBT (Belgisch kampioenschap in het B-niveau) kreunden de gymnasten onder de hitte. Het werd voor vele teams een moeilijke wedstrijd en ook Liesbeth, Stephanie en Tiska turnden geen foutloze oefening. Uiteindelijk werden ze nog mooi 8ste en kunnen ze terugkijken op een mooi seizoen.

Gymnasten schitteren op Belgisch Kampioenschap A Acro

Met 2x goud en 3x zilver mogen we terecht zeggen dat onze gymasten 'schitteren'!
De lange wedstrijddag startte mooi met een zilveren medaille voor Jonas en Hasse bij de A12-18.

Goede resultaten voor onze jongste gymnasten op het Vlaams Kampioenschap

Onze 2 I2 teams traden op zaterdag 16 april aan op het Vlaams kampioenschap in Gent. Altijd een fel bestreden wedstrijd. Anke en Louise turnden een mooie oefening en met 21,55 behaalden ze een 6de plaats in een sterk deelnemersveld. Bij de trio's haalden Jana, Noortje en Gite alles uit de kast.

Alle teams geselecteerd voor het Vlaams-Kampioenschap

Door heel wat problemen met de website na een update en door het drukke leven is er wat weinig aandacht gegaan naar alle resultaten van onze acro teams. Ondertussen zijn de 3 provinciale voorrondes achter de rug en alle teams hebben het schitterend gedaan. Alle teams plaatsten zich voor het Vlaams-Kampioenschap.
 

Bovenpartners Acrobatische Gymnastiek gezocht

Voor het komende seizoen zijn we nog op zoek naar boven partners (lichte meisjes) die geboren zijn in 2006, 2005, 2004, 2003 of 2002 voor zijn A teams.
Minimum vereisten :
5 keer per week kunnen komen trainen (14 uur)

Ook Janne en Xenia plaatsen zich voor het WK in Putian

Janne en XeniaJanne en Xenia turnden op hun 2de selectie wedstrijd 2 zeer goede oefeningen en werden schitterend 2de na Deinze. Hierdoor werden ze ook als 2de geplaatst voor deelname aan het WK. Proficiat aan de gymnasten en hun trainers.

Eerste WK selectie binnen: Simon en Rajo gaan alvast door

Simon en RajoOp de WK Selectie wedstrijd in Gent turnden Simon en Rajo 2 degelijke oefeningen en garandeerden zich op die manier van de norm en een selectie voor deelname aan het WK in Putian in China einde maart. Na Parijs is dit voor Simon z'n 2de selectie voor een WK en voor de jonge Rajo een knappe prestatie.

SYTA: 2de keer goud voor TKWerchter met Liesbeth, Stefanie en Tiska

Op zondagvoormiddag 20/12 traden de B-combinaties aan in de SYTA. In een spannende strijd wisten Liesbeth, Stefanie en Tiska met een perfect uitgevoerde oefening WildGym en OTMGent net achter zich te laten. Met een totaalscore van 24,45 brengen zij de goude medaille  in de categorie B 11-20+ naar Werchter.
Proficiat aan de combinatie en hun trainers!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer